Taart eten in goed gezelschap

IMG_0947

Na 10 maanden was het wel weer eens taart. Uh, tijd. Tijd voor taart dus. Want de beste ideeën zijn te simpel voor woorden. Ooit (in 2010) begonnen. Je hebt zin in taart, en wat beter dan dat in je eigen stad te nuttigen in goed gezelschap. We wisten het toen ook al. Er zijn in Den Haag vrij veel plekken waar je goed taart kan eten. Inmiddels zijn we 11 Twaartups verder, waaronder eentje op het strand en vorig jaar de eerste homemade twaartup.

Afgelopen vrijdag dus voor de elfde keer. Deze keer had ik gereserveerd bij Lolapalooza in de Weimarstraat. Vorig week na de zomervakantie net weer open. Eén, twee, drie. En 14 mensen eten vrijdagmiddag, heerlijk buiten op het terras, een selectie van vier taarten.

twaartup twaartup twaartuptwaartup

De taarten waren heerlijk. Ik neem de volgende keer bij Lolapalooza absoluut weer een stukje pruim-amandelcake. Maar belangrijker blijft toch het gezelschap. Veertien voornamelijk Haagse dames en heren, en deze keer ook een appelsappende kleinste deelnemer, Leidse vertegenwoordiging en zelfs een motormuis vanuit Groningen. Daar vallen die twee heren in het gezelschap dan weer voor in katzwijm. Zie daarvoor de video en de blogpost op Haagspraak!

Eén reactie

  1. Pingback: Zo graag niet willen slapen | prikkeldaad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: