11 maart 2014 plog [59]

Een van de laatste dagen dat de expositie van William Klein te zien is in het FOAM. Dus met Dennis op pad richting Amsterdam. Grijs, maar licht weer wordt in de loop van de dag zonniger.

Onderstaand een plog, fotoverslag [#59] van dinsdag 11 maart 2014.
In navolging van Martine van 10e.nl plaats ik plogs, een photolog met een verzameling foto’s van die dag.

IMG_6416 IMG_6418
Iets met muesli, banaan en zaadjes (sssst, ik eet superfood chia). Ding-dong, Dennis belt aan, in de auto, naar Amsterdam en eerst koffie bij Harvest & Co. Meubelzaak met veel industrieel uitziende lampen, tafels en voorwerpen. Oh, en je kan er ook bijzonder smakelijke koffie drinken.

IMG_6419 IMG_6420
Windowcat, zo zwart dat je niet eens kan zien welke kant hij op kijkt. Moi in trash… staat een boedel met badkamerspiegel buiten.

IMG_6421 IMG_6422

IMG_6424 IMG_6426

IMG_6425
Fotografie, schilderijen en videowerken van William Klein in FOAM. Hou van de straatfotografie, de foto-experimenten, de stippen en lijnen die ontstaan. En paar aardige korte films gezien. Vooral die met beelden van Mohammed Ali, de camera overal bovenop.. zoals Klein ook fotografeerde, met zijn neus bovenop de mens en de straat.

IMG_6428 IMG_6429
Kuieren terug over de grachten, richting De Balie voor lunch met koffie en een boterham. Om de hoek even bij de Applestore kijken, ik ben er nog niet eerder geweest… dit is toch wel echt een ander winkelconcept. Veel interactie tussen medewerkers en klanten, gericht op service en advies, beetje Amerikaans. Twee jongens leggen aan hun oma (?) uit wat je met een iPad kan doen.

IMG_6430 IMG_6431
Terugweg langs Schiphol. Thuis op de bank slaat moeheid er als een blok in, uitgeteld. — Doe een poging daar niet zoveel van te vinden, maar dat lukt slechts gedeeltelijk. Vlucht voor gedachten. Vroeg, vroeg naar bed.

//

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: