20 maart 2014 plog [68]

Dagje zwabberen. Met energie, met aandacht voor anderen en voor mijzelf. En door de stad… nog snel even om de hoek kijken bij de nucleaire top: NSS 2014, voordat het gebied afgesloten wordt.

Onderstaand een plog, fotoverslag [#68] van donderdag 20 maart 2014.
In navolging van Martine van 10e.nl plaats ik plogs, een photolog met een verzameling foto’s van die dag.

IMG_7187 IMG_7188
Oud brood, roosteren en met geitenkaas beleggen. Die zon, die knalt vandaag goed.. in de loop van de dag steeds warmer.

IMG_7191 IMG_7192
Zo was mijn uitzicht een groot deel van de dag, vanachter mijn computer, op een raam dat hoognodig eens gewassen moet worden. Zal ik maar eens in de dakgoot klimmen? — ’s Middags eindelijk naar buiten, om brood te halen en voor zuurstof en zonlicht. Nog een (vernieuwd) terras af, een rieten versie van restaurant Curry & Cocos.

IMG_7193 IMG_7194
Op de Zeeheldenmarkt brood en noten gehaald. Zo in de zon en met mensen op het terras ziet het er al veel gezelliger en drukker uit.

IMG_7195 IMG_7196
Daarna aan de wandel. We lopen richting Congresgebouw en omgeving. Onderweg bloeiende bloemen….. komkommerkruid, een gele… en uh, paarse.

IMG_7200 IMG_7197
U nadert een wegafsluiting…. en dus het gebied rond de nucleaire top in Den Haag, aanstaande maandag en dinsdag. We doen een rondje in het gebied.

IMG_7198 IMG_7199
Genoeg beton. Deze moeten de komende dagen nog op hun plek gezet worden. Bij kruising met de Johan de Wittlaan komen we de vier meter hoge hekken tegen. Hier mag je vanaf aanstaande vrijdag/zaterdag niet meer komen.

IMG_7201 IMG_7202
Een gezellig welkomstbord. En hé, een olifantenpaadje (hoewel officieel bestraat). En oranje overalls bezig met de afzettingen.

IMG_7203 IMG_7204
Op de trambaan langs de Eisenhouwerlaan zijn metalen platen gelegd, zo heb je een extra rijbaan. Wij gaan maar eens Exit en op huis aan.

IMG_7206 IMG_7207
Hier staan dan volgende week alle fietsen van journalisten, die hebben vanaf de Stadhouderslaan ingang tot het gebied. // Nog snel even een #zwerfie geraapt en weggegooid. Een ouwe #zwerfie van mij stond vandaag in Trouw! het is vandaag namelijk zwerfiedag!

//

 

  1. Roel Wijnants

    Bij Paleis Huis ten Bosch zijn diverse afzettingen aanwezig en zeker 500 hekken wachten op hun bestemming in het bos ,dus hoge gasten slapen in het paleis,
    wie o wie

  2. Wat belachelijk eigenlijk, die top. Alles en iedereen moet maar wijken voor een paar van die gasten die het te hoog in hun bol hebben. En de kosten voor al die afsluitingen zijn voor de bewoners van Nederland. Doe dus nog maar een rondje bezuinigingen in de zorg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: