De overtreffende trap

De beveiliger onderaan de gigantische trap die tegen het Groothandelsgebouw in Rotterdam is gebouwd, meldde ons vanochtend dat er 40.000 liter witte verf op de trappen gesmeerd is. Dat alleen al. Een gigantische klus; verven, schroeven, bouwen. Het is niet niks om zo’n hoge trap te bouwen, die in een aantal weken vele duizenden, zo niet tienduizenden mensen een veilig bereik van de top; het dak van het Groothandelsgebouw, moet garanderen.

Groothandelsgebouw-Rotterdam-trap

En toch.. een trap! Een trap, zo simpel is dat. Gegarandeerd succes want dit is een trap die verwachtingen overtreft. Wat is er leuker dan een trap, een berg, te beklimmen? En de top te bereiken. De beloning: het uitzicht. In dit geval een 360 graden uitzicht over Rotterdam. En bij helder weer kan je mijlenver turen en langs de horizon speuren naar herkenbare hoge gebouwen.

In een woord: gers!

 

#PHOT – foto op dinsdag

Deze foto is gemaakt in het kader van de #PHOT Photo On Tuesday, een blogexperiment van Karin Ramaker. De PHOT is een vrije foto-opdracht: een zelfgemaakte foto, zonder thema, met of zonder begeleidende tekst, maar wel mét een titel.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: