Schemerwandelen

Eind van de middag, de schemering komt in deze tijd nog altijd vroeger dan ik denk. Op dit tijdstip spoeden ambtenaren en kantoorvolk zich richting tramhalte of station. Anderen werken nog even door achter hun bureau of hebben een vergadering.

schemerwandeling

Wij lopen aan het einde van de middag buiten. Door het centrum dat langzaam in kerstsfeer raakt. Het is mooi, de lucht kleurt naar een diep donkerblauw en wij wandelen tussen snellopende forensen en kijken naar binnen bij mooie panden langs het Lange Voorhout.

Een mooi tijdstip voor een schemerwandeling.

#PHOT – foto op dinsdag
Deze foto is gemaakt in het kader van de #PHOT Photo on Tuesday, een blogexperiment van Karin Ramaker. De PHOT is een vrije foto-opdracht: een zelfgemaakte foto, zonder thema, met of zonder begeleidende tekst, maar wel mét een titel.

  1. Joop

    De compositie vind ik mooi (lijnen die vanuit de hoeken naar binnen lopen).
    Het moment is ook goed gekozen: het is al donker, zodat de straatverlichting aan gaat, maar de lucht is nog helder, waardoor de takken van de bomen fraai aftekenen tegen de blauwe achtergrond. De mensen en de auto’s leveren ook een bijdrage aan de foto, want als je ze wegdenkt, is de sfeer opeens een stuk minder.

    • sytskeroskam

      Bedankt voor je reactie Joop, een mooie analyse van de foto. Het is een prachtig moment van de dag om rond te lopen, en te fotograferen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: