Sporenonderzoek

Ik vond verfsporen op de weg. Of eigenlijk vlekken voor in het verfvlekkenarchief van Hans Aarsman. Hans Aarsman fotografeerde heel lang voor kranten. Hij is nu vooral foto-analyticus, hij analyseert beeld (maar dat zeg ik te simpel, hij doet veel meer). En dat is waar ik hem bewonder; hij is een groot observator en hij is nieuwsgierig.

Sporenonderzoek volgde.

Hierheen vertrokken de sporen. Na de eerste vette verfsporen wordt de route doorsneden door andere auto’s, die slaan links- of rechtsaf.


En hier kwamen de sporen vandaan. In de zijstraat heeft men de schade proberen te beperken door een bult zand erop te deponeren. Het krakkemikkig busje rechts is de grote verspreider van het spoor.

Tot zover de straatdetective.


#PHOT

Deze foto is gemaakt in het kader van de #PHOT Photo on Tuesday, een blogexperiment van Karin Ramaker. De PHOT is een vrije foto-opdracht: een zelfgemaakte foto, zonder thema, met of zonder begeleidende tekst, maar wel mét een titel.

  1. Go go Gadget! (moest ik aan denken)
    Een phot met spanning, ik kijk uit naar de volgende aflevering.

  2. Ha ja interessant en grappig zo’n spoor! Hier laatst ook zo’n heel druppel-verfspoor die door de straten ging (en nog steeds zichtbaar is).

  3. Karin Verheij

    Leuk om er zo achter te komen dat je ook van de foto’s van Hans Aarsman houdt. En fijn dat je ook nieuwsgierig bent. Bedankt voor het uitzoeken, namens alle lezers. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: