About

Prikkeldaad. Zonder ‘r’ dus.

07/2013
‘About’ gaat ook vaak over de schrijver/eigenaar/blogger. Dus wie ben ik? Dat is momenteel nogal een uitzoeken. Ik leer momenteel mijzelf wat beter kennen. Maar wat ik wél weet: ik moet lachen om Frasier, Calvin & Hobbes, Comedians in Cars Getting Coffee / ik hou van water, zeilen, Friesland, ik hou van storm en ruig weer, ik hou van blauw en groen. // Ik at te veel en sportte te weinig. Ik hou meer van eerlijk en lomp direct, dan van vaag en in het midden. Ik hou van consensus maar toch ook van contrast. Ik maak beelden, ik verzamel beelden, ik denk en onthou in beelden. /// Ik help graag. Ben te vaak een pessimist, maar kijk vooral graag naar wat mooi is, naar wat kán.

01/2013
en waarom de naam prikkeldaad? ik hou van mooie woorden: krijsen, wanten, hagelbui, blauw.
ik hou meer van a en i, dan e.
ik hou ook van nieuwe woorden: prikkeldaad.
misschien dat ik prikkel, mijzelf wil prikkelen. of u prikkelt zich, of mij.

10/2012
Ik blog hier, het lijkt wel steeds vaker.

03/2012
Nieuw theme, nieuw leven.
Gekozen voor magazine-like theme met plek voor beeld en tekst. Oude blogs van WordPress en Tumblr hier herschikt.

20/08/2009
Dit is de eerste opzet van mijn blog. Een test of ik met dit WordPress Theme wil werken. Ik ben op zoek naar een Theme waarin fotografie en tekst op een heldere en mooie manier samenkomen. Daarnaast wil ik een tweede kolom/balk/plek waarin tweets en Flickrfeed geplaatst kunnen worden. Kortom: deze versie is niet de definitieve aangezien in dit Theme enkele zaken ontbreken.

Eén reactie

  1. durf te spelen met je (nieuwe) blog! eerste versie is je uitprobeerversie! al bloggend zoek je je weg! héél véél plezier met je ‘zoektocht!’ 🙂

Plaats een reactie